:)

selamat datang adam & hawa

Thursday, 6 December 2012

Buat Malu Je -.-

Assalamualaikum ! ! !

haaaaa..hari ni nadia pergi putrajaya ngan my mum,my dad n my sister ! kitaorang pergi sana bukannye pergi jalang-jalang,pergi hantar kerja my mum...bila dah sampai kat kementerian tu ! mak tanya: nak ikut tak? me: off corse lah nak ! huhuhu ! tempat yang pertama skali my mum akan pergi TOILET wangi tu ! tapi hari ni agak bushuk sikit ! -.- sebenarnye nak cerita time kat dalam lift..alaaa..malu lah pulak ! tapi takpe nak kongsi sikit cerita "buat malu je" kat korang ! muahahaha...mcm mana erk? nak start kan cerita ! haish -.-
-masa dlm lift = nadia tengah tengok phone for online ! hehehe *pantang dpt wifi ! hehehe tiba-tiba lift tu
                         terbuka,ada 3 orang lelaki masuk,pastu Nadia keluar,mak pun follow skali..Keluar-keluar
                         ingatkan tingkat satu rupa-rupanye tingkat 4..haish buat malu aku je ! dengan muka tak
                         malu,nadia n mak masuk balik dlm lift tu ! hik hik ! 3 orang lelaki tu tersenyum-senyum
                         tengok Nadia n Mak ! hahahahaha

3 comments:

  1. Mcm mana bley salah nih. Tgk pak we handsome erk ☺☺

    ReplyDelete