:)

selamat datang adam & hawa

Tuesday, 12 November 2013

My Ambition !!

Assalamualaikum..
Today i want to share about my ambition..hehehe


wuuuu cam comel je,cam cun je..hehehe
hmm kay,im start now !!!
okay..nadia sukakan budak-budak,tak kesah la anak cina ke,india ke,melayu ke tapi nadia lebih sukakan anak melayu..huhu..daripada nadia sekolah rendah lagi nadia dah sukakan budak-budak..huhu..setengah orang tak sukakan budak-budak..sebab budak-budak ni degil la pastu menangis la..apa laaa..haish apa lah..kalau tak degil or tak menangis itu bukan budak namanye..hmm orang yang sukakan budak je faham,cam Nadia..hahaha..nadia ni sukakan budak-budak sampai cita-cita nadia pun nak bukak satu nursery..huhu..i hope one day nadia akan berjaya dan akan bukak satu nursery..pray for me :) hehe 

setengah orang gelak..eee apa lah nadia ni..orang lain cita-cita semua nak besar-besar..nadia ni cita-cita dia nak bukak nursery..huhu..ramai lah orng ckp camtu tapi nadia buat tak dengar je..huhu..setiap orang lain cita-citanya..so tak payah la nak sibuk pasal cita-cita KITA !! hoho

   

haaaa cer tengok gambar tu..hmm camtulah nadia nak buat satu hari nanti..huhu..lawa kan? hmm :) #InsyaAllah :)

haaa..satu lagi nadia ni tak boleh tengok budak menangis nanti nadia kesian..huhu..so bila nadia kesian,apa lagi nadia pujuklah budak tu sampai dia berhenti menangis..haaa..huhuhu


me with aisyah (my cousin)


okay budak yang lelaki tu nadia tak ingat nama dia..kehkeh..dia main duduk je atas riba nadia..huhu..tapi takpe nadia sukakan budak2..tak kesah :)

oh my gosh..Abi (cousin) kiss me..hahaha 

wuuu cian dia nangis..haha..eeee comel je..hehe nadia tak tahu ni anak siapa..hahaha..main pegang je..huhuhu 

  

kat atas tu tiga-tiga anak buah nadia..huhu..mereka rapat dengan Nadia..huhu
mereka panggil Nadia..hmm hmm maksu..huhu tapi sebutnya acu la..makcu la..haha biasa la..budak kecik..belum betul lagi sebutnya..huhu

okaylah setakat sini jelah nak cerita about my Ambition..hehe..bye bye 
Selamat Membaca !!! :)









Girl !!!

Assalamualaikum !!

okay topic pagi about girl..huhu..alah girl,perempuan,perempuan macam Nadia ni..yang cun melecun ni..haaa kan dah perasan !! hahaha..ada aku kesah :p

kenapa girl ni kan bila couple bukan main lagi..huhu..panggilan macam-macam..huhu..maleh la nak sebut..geli geli geli..hahaha..cer tengok kalau dia clash..haaa hambik kau..status dia macam dah bercerai..hahaha..pastu cakap benci lelaki...Nadia bukan nak backup lelaki..haish pelik la..kalau kau benci lelaki habistu lepas ni kau nak suka dengan  sapa ??? dengan sama jantina dengan kau..alaahaaaiiiii..kelakarnye lah kalau kau suka dengan sama jantina..kalau kau dah clash pun,takyah la kau cakap kau benci lelaki ke apa..just diam sudah..huhu..

stop stop stop bye....

Monday, 11 November 2013

#ThrowBack

Assalamualaikum !!!


this my gengs..huhu tapi sorang lagi takde..dia memang tak suka tangkap gambar..so tak boleh dipaksa..hehehe

Merah--> Olimpik --> Syafina
Biru--> Sukom --> me and Husna


pergh !! cam comel je,cam comel je..hehehe



me with chapina..hehe..dua-dua digelarkan tembam !! hahaha
*sbelum start futsal.jom tangkap gambar


oh my goshhh!!! nadia why you so happy ? cause i like happy..hahaha
semua buat muka nak kena penampar..hahaha



me with fatimah..cik tim..kah kah kah
hebat kot dia main futsal..haha..aku pung hebat gak,sampai sepak bola kena muka kawan..hahaha..sampai pedih mata dia..hehe sorry sis..kehkeh..


kat tangga pun boleh la posing..huhu





Sunday, 10 November 2013

Story petang !!

Assalamualaikum..
wuuhuuu petang you uollllsss..ahaks >_<
okay,sekarang cuaca di rumah nadia asyik mendung je, pastu hujan..huhu..guruh2 semua..dumdamdumdam..takut jugak dengar bunyi tu kalau sorang-sorang kat rumah..haha..jangan nk gelak sangat,ntah-ntah anda pun takut jugak :p pastu kadang-kadang bunyi angin..pergh bunyi dia menyeramkan..hahaha..apa lagi tutup semua tingkap kasi rapat,tutup koridor..huhu..time tulah pasang radio..huhu bagi tak dengar sangat bunyi-bunyi semua tu..hahaha..kita ni penakut tapi sikit jelah..sikit je okay,tak banyak pun,,huhu sikit je..sikit sangat..haaa..lagi nadia bengang time nadia takutlah..bunyi telephone rumah..kring kring..kring kring..pergh rasa macam nak cabut je wayar tu..ahahaha..sekali angkat abah atau mak..eee just tanya dah makan ke? dah basuh kain ke? haaa tu je..hahaha..tapi takpe alhamdulilah dapat parents yang care..hehehe,kau hado ? hahaha k ah hari pun mcm nak hujan ni..huhu bye bye :D

Bersama Kawan-Kawan

Assalamualaikum :)


with my friends..hehe..yang tudung hitam and biru gelap tu my #BFF..yang tudung mcm hijau kot.entah la..itu nadia..hahaha Ratu peace !! hahaha im friendly,friendly ke? sikit-sikit lah..hahaha
haaa yang tudung kelabu tu pun kawan jugak..huhu dia kawan rapat yang tudung hitam tu..huhu


wuuu peace yawww!!! pergh pipi gua,dah mcm apa dah..hahaha..tembam itu comel :p :p :p *muntah hijau,muntah hijau..hahaha


with my #Bff..huhu..itu lah kau nadia,peace je kerja ! haha..habis nak buat apa..penumbuk? kelakar pulakkan..hahaha


oh my gosh!!!! nadia ke tu? cam cun je,cam cun je..hahaha *perasan 
eh tapi an ada orng ckp gmbr ni smart tau..ahahaha..alah kita tau gambar ni smart..sebab tu lah kita buat cover photo kat fb..hahaha..


aummmmmchaaaakkkkk !!!! 
kita pemalu..hehehe..jangan lah tangkap gambar kita..huhu..


with my friends :) alaaaa tomey..tomey..huhuhu

sebenarnye nadia suka diorang datang rumah nadia..yelah setengah orang tak suka tapi nadia suka tau !!! huhuhu..seronok bila kawan-kawan datang rumah..huhuhu
so ajaklah kawan-kawan anda datang rumah..wakakaka *nasihat 



Cuti Bosan -.-

Assalamualaikum..

hmm baru cuti 2 minggu dah bosan sangat sangat sangat..kalau nak keluar pergi jalan-jalan dengan kawan-kawan,hmm malas,hahaha,sebenarnya mak tak kasi..huhu..kalau time hari minggu adalah keluar pergi makan pastu pergi rumah sedara tapi kalau time Isnin-Jumaat duduk rumah jelah..dah la nadia duduk rumah sorang-sorang..pergh bosan gila kot..bangun pagi lepas solat subuh termenung jap hmm dlm kol 8 camtu buatlah solat dhuna (kalau rajin) hehehe..yelah kalau tak buat tidur je kerja..huhu..kalau rajin sikit sapu kat dalam rumah..huhu..bila sapu ada je habuk-habuk..huhu..bila tak sapu tak nampak pulak habuk-habuk tu..huhu..dalam pukul 10 kadang-kadang tidur,kadang-kadang tak..nak online macam bosan..bukan ada apa pun..huhu better lepas ni baca Al-Quran lah..huhu (insyaAllah)..bila tengahari lepas solat zuhur camtu makan,tngok tu makan lagi,petang krng mkn lagi,malam krng makan lagi..pergh boleh gemuk nadia macam ni..dalam masa 2 bulan makan makan makan makan je kerja...hahaha...mak cakap "takpelah,makan jelah,baru sihat"..huhu yelah mak oi yelah..haha..seronoklah sape yang dapat keluar,yelah kita ni nak keluar mak tak kasi,pergh ketat kot peraturang mak..wakaka..lagipun kalau nak keluar kena pakai duit..huhu..memang taklah..tunggu jelah lepas spm,lagi brapa minggu nak bukak sekolah barulah outing dengan jiran yang rapat dan sepupu-sepupu..huhu..tapi lambat lagi kot :( arghhh !!! rasa macam nak jerit je duduk kat rumah ni..hahaha..hmm next week adalah kita geng kat rumah,my Opah datang..hahaha..syok sikit,boleh goccip goccip..huhuhu.."kerja kau nadia goccip jelah"hahaha..alah biasa lah..perempaun,kalau tak goccip bukan perempuan namanya..huhu..bagi nadialah..kalau yang alim tu tak goccip kot..hahaha..lol..k lah bye bye :D