:)

selamat datang adam & hawa

Monday, 30 April 2012

Pergi PWTC!!

assalamualaikum.... :D
hye!!!smalam skolah nadia ada buat pergi ke PWTC for Pesta Buku...kitaorang semua g kol 2 petang....yang paling nadia tak suka skali ialah bus no 1 per panas nyer!!!sampai berpeluh2...luar cantik tapi dlm dia per aircond mcm tak servis je...lebih baik kitaorang naik bus no 2 luar je tak cantik tapi dalam sejuk...nadia ngan kawan2 siap bagi tau cikgu lagi ''cikgu....panasnyer!!!pastu nadia n syazreen ckp ngan cikgu balik nak naik bus rapid la...hahahaha....bila dah nak sampai je....nadia la orang first turun bus...sebab dah panas sangat...masuk je pintu PWTC tu semua ckp 'sejuknyer!!!'memang sejuk sangat2...kitaorang masuk je kitaorang trus cri kedai KOMIK...huhuhuhu...ramai plak tu orang kat kedai komik..kitaorang tengok ramai kitaorang bla la...pastu kitaorang g kedai kak ain maisarah...kedai dia pink wo!!!blink2 lagi....cantik+lawa!!nadia dapat ambil gambar ngan Abang Aman Wan je...nadia n kawan nadia nak ambil gambar ngan Kak AIn Maisarah tapi ramai orang lah plak..tapi xpe la.. :/ dah la tu pasal benda ni...
nadia nak cite yang satu lagi...yang kelakar wo...nadia n syamira naik la asculator pastu kitaorang mcmnak tumbang sbab asculator tu laju sangat..per takut gila la....nasib baik la ALLAH melindung nadia n syamira...syazreen n syafina apa lagi gelak la....pastu satu g kitaorang tengok la semua orang...nadia cakap semua ada beg UJANG kat mane erk nak beli...bila sampai je kat kedai ujang tu apalagi pilih r...cantik la beg dia..nadia sebenarnyer nak beg je xnk pun majalah tu...hehehehehe...tapi xpe la buku tu free je..huhuhuhu...masa kat karangkraf plak nadia n 3 kawan nadia cri apa??cuba teka??nak tau tak??apa dia??majalah KLIK cover dia JUSTIN BIEBER....wow!!bukan nak tengok isi dalam tu~~trus je bayar...hahahha...hebat tak??lepas bayar je kitaorang jalan tiba2 ada sorang abang ni sruh kitaorang login facebook n like dia punya majalah...lepas kitaorang like kitaorang g wat apa benda ntah??xtau la..huhuhu...
per panjang betul karangan nadia nie!!!hahahhaha....mesti banyak belit2 n salah eja..hehehehe...budak pandai memang mcm nie??pandai ke??eh xde la pandai sangat!!!hahahaha...
k la bye....SeLAMat MemBAca ye!!!assalamualaikum... :D

Friday, 27 April 2012

:D

assalamualaikum...smalam pada pukul 10.00 kawan nadia buat status...per status dia terasa gila wo!!!!!bukan nadia je terasa but kawan nadia pun terase.....kat skolah nadia ngan kawan nadia nak gurau2 ngan dia..tiba2 benda tu dibesarkan.....nadia ngan kawan nadia memang tak patut wat dia camtu....kitaorang tak fikir habis2 apa yang kitaorang buat.....kawan nadia n syaz mintak maaf ye....smalam sampai menangis2 kawan nadia....sedih plak nadia dengar dia cakap ''dia sedih n dia tak patut wat status mcm tu''....memang tak patut!!!...hahahaha.....main2 je...kitaorang gadoh mcm mane pun kitaorang tetap kawan...tetap sahabat....tetap kawan baik.....kawan yang nadia gadoh tu kawan tadika nadia mase 6 tahun..lama kan kitaorang kawan..sampai sekarang nadia kawan ngan dia....nadia n kawan nadia lagi sorang memang suka cri pasal....tu hobi kitaorang..yeke??mane ada... :D...kalo dia baca benda ni mesti dia sedih....mintak2 dia bace lah....mintak2 sangat2........ pewittttttttt...acano???
k bye2.. :*

Sibok!!!!

argh!!!!!!kenapa orang dia suka sibok????....tiba2 nk masuk campur....eeeee bencinyer orang mcm tu...nadia tulis kat wall  2 excel pasal sorang budak tu...dia pegi cari pasal wat pe.....sebenarnyer nadia tak de niat pon nk wat mcm tu....nadia lepas kan geram....tu yang terkeluar tu...sorry tau my friends...btw tadi ada plak lagi sorang tiba2 nk masuk campur....ko ingat aq suka sangat....eee tolong lah....nadia bukan kutuk pun.... nadia nak lepaskan geram...tiba2 dia kata nadia kutuk...nadia tahulah dia tu kawan dia....k fine....ko sorang je lah baik...k fine nadia tahu nadia bukan sorang yang baik....harap2 ko bce lah.....baru ko tau apa perasaan aq.....kalo ko benci aq mcm mane pun....benci la wei....harap2 nadia tak benci lah dia....