:)

selamat datang adam & hawa

Sunday, 13 March 2016

Hello 2016 !

hello guys dh 2016 wo,dah bulan 3 haa,lamanya aku tak update blog,huhu,bila dh lama tak update blog and nak mengarang pun dah tak berapa nak reti haha,haa ni pun aku tak tau nak cakap apa.haa takat ni je la,hoho bye..

Thursday, 19 March 2015

mcm serupa je


haaaa eh ada 4 kembar la ,haha ni photo mirror la makcik,ada yang cakap muka kami sama,yelah kata anak buah kan,mesti la ada ikut-ikut sikit,haha,Qahirah kalau selfie macam-macam gaya dia buat,haha well maksu dia pun lebih kurang je,thats why la anak buah pun macam tu,haha.

cuti dah nak habis ?


aku rasa baru semalam je start cuti,hahaha,sbenarnya dah nak dkt seminggu,okay takpe la,janji ada cuti,seminggu pun jadi la,haha,cuti ni ikut mak pergi kerja je,hari-hari tau,haha,yelah kalau duduk rumah nak buat apa je,bosan tahu,nak keluar *mcm boleh je kan..haha tapi kalau boleh pun,nak pergi mana je,hahaha,cuti dah nak abis ? homework dah siap ke ? haha of corse la belum,eh dah okay tapi ada yg tak siap lagi,huhu,kasut sekolah dah basuh ke ? eh dah okay,awal-awal lagi dah basuh,hoho,Isnin ni mula la ke sekolah balik #rinducikgu-cikgu #rindukawan-kawan

eh 2015 ?


Assalamualaikum w.b.t

haaaa dah 2015 dah bulan 3 nak masuk bulan 4 dah ni nadia,pergh lamanya tak update blog,hehe,sbenarnya aku pun lupa yang aku ada blog,kah kah kah,ish nadia umur baru 17 dah pelupa,haha,kadang-kadang ingat jugak blog aku ni tapi tak tau nak cerita apa,hahaha..

Tuesday, 22 April 2014

Lamanya tak update !!

Assalamualaikum..
okay nadia nak ckp pasal "lamanya tak update"
memang dah lama nadia tak update blog..well you know bila dah sekolah ni busy sikit dgn homework and mcm-mcm lah..last nadia update tahun lepas,mak hoi tahun lepas bukan bulan lepas tau,hahaha,busy pun busy malas pun malas juga,hehe..dah lama sangat tak update and dah takde idea nak update apa???hahaha

Tuesday, 12 November 2013

My Ambition !!

Assalamualaikum..
Today i want to share about my ambition..hehehe


wuuuu cam comel je,cam cun je..hehehe
hmm kay,im start now !!!
okay..nadia sukakan budak-budak,tak kesah la anak cina ke,india ke,melayu ke tapi nadia lebih sukakan anak melayu..huhu..daripada nadia sekolah rendah lagi nadia dah sukakan budak-budak..huhu..setengah orang tak sukakan budak-budak..sebab budak-budak ni degil la pastu menangis la..apa laaa..haish apa lah..kalau tak degil or tak menangis itu bukan budak namanye..hmm orang yang sukakan budak je faham,cam Nadia..hahaha..nadia ni sukakan budak-budak sampai cita-cita nadia pun nak bukak satu nursery..huhu..i hope one day nadia akan berjaya dan akan bukak satu nursery..pray for me :) hehe 

setengah orang gelak..eee apa lah nadia ni..orang lain cita-cita semua nak besar-besar..nadia ni cita-cita dia nak bukak nursery..huhu..ramai lah orng ckp camtu tapi nadia buat tak dengar je..huhu..setiap orang lain cita-citanya..so tak payah la nak sibuk pasal cita-cita KITA !! hoho

   

haaaa cer tengok gambar tu..hmm camtulah nadia nak buat satu hari nanti..huhu..lawa kan? hmm :) #InsyaAllah :)

haaa..satu lagi nadia ni tak boleh tengok budak menangis nanti nadia kesian..huhu..so bila nadia kesian,apa lagi nadia pujuklah budak tu sampai dia berhenti menangis..haaa..huhuhu


me with aisyah (my cousin)


okay budak yang lelaki tu nadia tak ingat nama dia..kehkeh..dia main duduk je atas riba nadia..huhu..tapi takpe nadia sukakan budak2..tak kesah :)

oh my gosh..Abi (cousin) kiss me..hahaha 

wuuu cian dia nangis..haha..eeee comel je..hehe nadia tak tahu ni anak siapa..hahaha..main pegang je..huhuhu 

  

kat atas tu tiga-tiga anak buah nadia..huhu..mereka rapat dengan Nadia..huhu
mereka panggil Nadia..hmm hmm maksu..huhu tapi sebutnya acu la..makcu la..haha biasa la..budak kecik..belum betul lagi sebutnya..huhu

okaylah setakat sini jelah nak cerita about my Ambition..hehe..bye bye 
Selamat Membaca !!! :)









Girl !!!

Assalamualaikum !!

okay topic pagi about girl..huhu..alah girl,perempuan,perempuan macam Nadia ni..yang cun melecun ni..haaa kan dah perasan !! hahaha..ada aku kesah :p

kenapa girl ni kan bila couple bukan main lagi..huhu..panggilan macam-macam..huhu..maleh la nak sebut..geli geli geli..hahaha..cer tengok kalau dia clash..haaa hambik kau..status dia macam dah bercerai..hahaha..pastu cakap benci lelaki...Nadia bukan nak backup lelaki..haish pelik la..kalau kau benci lelaki habistu lepas ni kau nak suka dengan  sapa ??? dengan sama jantina dengan kau..alaahaaaiiiii..kelakarnye lah kalau kau suka dengan sama jantina..kalau kau dah clash pun,takyah la kau cakap kau benci lelaki ke apa..just diam sudah..huhu..

stop stop stop bye....