:)

selamat datang adam & hawa

Monday, 12 March 2012

Aisyah Nur Imanina

nie cousin nadia yg bongsu skali..Nama dia Aisyah Nur Imanina.Orang panggil dia Aisyah..Dia lah paling lama tinggal ngan Opah nadia...per bestnyer!!nie anak kepada makandak saya iaitu Atiah Hawari...comel nyer Aisyah nie..rasa macam nk gigit je pipi dia tu..nasib baik dia budak kecil lagi..hahahaha...geram betul lah tgok dia nie..dh lah comel,tembam plak tu.debab plak tu..huhuhuhu...
kat bwh nie gambar2 dia yg nadia tangkap sendiri..hahaha..

tgok apa tu??mesti tengok orang yg menangkap gmbr dia??sapa lagi nadia la..hahahahaha..











gambar kat atas nie!!adalah budak comel..huhuhu..mcm muka dia buat..tengoklah sepupu siapa??hahaha..nadia suka gila la gambar nie....peace aisyah..hahaha...
bye2 semua..
tengoklah gambar budak comel nie..
:)

CuTi SkoLah!!aPA BUat??

assalamualaikum...good morning!!cuti skolah seminggu nie keje nadia kat umah buat keje skolah n bukak fb n twitter n buat citer kat blog nie kesayangan nadia nie..huhuhu...arie nie nadia ajak seorang kawan nadia nie datang umah..nadia ajak untuk baiki blog nie..tapi xtau lagy la..n then nadia nk siapkan buku sc nk copy n paste buku dia..dia pon copy n paste buku orang..hahahaha...pastu pasal fb plak asyik nadia bukak je mesti ada orang add...bnyk plak tu..nk katakn nadia nie popular xde rasanyer..hahaha.. :) ish bosan lah cite pasal fb..nadia nk citer pasal twitter...dua hari yg lepas nadia,syazreen,syamira kitaorang tweet lah dlm twitter tiba2 syazreen punya tweet dh xboleh dia `your twitter is limit`hahahahhaa...kesian syazreen...tu lah keje nk tweet je..kn dh limit...gelak sama syazreen..hahahahahhahaha...dh lah tu..malas nk citer..k bye2

Thursday, 8 March 2012

no title!!

hello!!assalamualaikum...nak citer ckit boleh??boleh2..bla..huhuhu..nadia baru lepas habis exam...nadia nk cita pasal kertas math...per math time tu susah gila..rasa mcm xbleh jwp..argh...k dh habis cite pasal exam..hahahahhaahaha...smalam lepas rehat cikgu nadia semua xdtg..so kitaorang xblajar..apalagi berborak,bermain n mcm2 la..lagi2 budak lelaki..main je tau..hahahaha...apa kurangnyer perempuan..lebih kurang je..huhuhu..tapi smalam lps solat asar skolah nadia buat bacaan yasin...tenang rasanya!! :)..k dh habis cite..apa lagi erk nk cite??ha.....cuti skolah nk dekat dh..tapi seminggu je..mesti banyak keje skolah...argh!!!sukanye...ala nnty xdpt jumpa kwn seminggu plak tu..mesti bosan dok rumah...nk pegy jalan...hahahahahahaha...dh lah tu..mls nk citer panjang2..nnnnnnnty berbelit2 plak...k la bye...