:)

selamat datang adam & hawa

Wednesday, 30 January 2013

Hari ni nasib ku MALANG !

Assalamualaikum semua..hehehe sementara tunggu cerita Di Hujung Nyawa start,nadia nak cerita sikit pasal hari ni nadia kat skolah..acano ?? hahaha

Hari ni aku sampai skolah pukul 6.55 a.m mcm tu lah...awal kan? hehe first skolah nadia ada tangga perempuan ada tangga lelaki..sebelum nadia naik tangga tu nadia kena baca bismilah banyak2,,nak tahu sebab apa? takut terserempak ngan budak yg tidak berkenaan,nasib baik pagi tadi nadia sampai sama2 dgn Syamira ! Dah sampai kelas kitaorang letak beg pastu duduk kat luar kelas...

Nadia nak angkat nana,dia tgh duduk ! Nadia : ckp cepat r aku nak angkat ni..Nana : angkat la ! Ntah mcm mana nana tak sempat bangun nadia pun terjatuh kat sbelah dia ! hahaha time ni dah la amier,helmi,adib n sapa ntah sorang lagi lalu depan kelas nadia..diorang gelak plak kat kitaorang ! kuang ajar disitu -.- hahaha tapi its okay :) malu gila la time ni.. hanya tuhan je yang tahu mcm mana perasaan nadia n nana time tu !

Time rehat plak..sambil2 nadia,syafina n syazreen tgh makan..lalu plak amier n affiq ! Amier : sape jatuh tadi.. *dgn muka senyum Nadia : entah2,tak tahu..sape ntah yg jatuh.. pastu diorang berdua gelak...haha asyik nak gelak je diorang ni ! tampar japgy..kah kah kah

*Hari ni mood aku memang TERBAIK,happy jeee..nasib malang aku bukan sedih tapi Gembira..

Kbye Setia Di hujung Nyawa dah start :D

Tuesday, 15 January 2013

-WhY yOu BlOcK mE???

Assalamualaikum..selamat malam semua :)

Why you block me wahai hamba allah ! kenapa kau block aku ? kenapa?kenapa?kenapa? apa aku buat silap ngan kau kawan...bila aku suruh kawan aku tanya,kau tak jawab ! tolong lah jawab jawapan tu ! kalau kau benci aku sekali pun,kenapa kau _____ aku??? argh....kau nak block aku,aku terima dengan seadanya....apa sebab kau block aku weyyy?? aku boleh tngok wall kau dgn menggunakan fb orang lain..hmmm sedih betul ! nak buat mcm mana lagy..itu je cara yang aku boleh tngok wall kau ! cuba kau bgytau kawan aku ke? kenapa kau block aku,ke ada orang suruh? ke memang kau suka-suka nak block aku wahai kawan...tolong lah jawab kawan ! aku cuma nak kawan dengan  kau je..tolong lah jangan dengar cakap orang tu..mana tahu salah ! hmmm... arghhhh...kecewa betul la mcm ni ! Tapi sorry la kalau aku ada buat silap ngan kau wahai kawan :)