:)

selamat datang adam & hawa

Thursday, 19 March 2015

mcm serupa je


haaaa eh ada 4 kembar la ,haha ni photo mirror la makcik,ada yang cakap muka kami sama,yelah kata anak buah kan,mesti la ada ikut-ikut sikit,haha,Qahirah kalau selfie macam-macam gaya dia buat,haha well maksu dia pun lebih kurang je,thats why la anak buah pun macam tu,haha.

cuti dah nak habis ?


aku rasa baru semalam je start cuti,hahaha,sbenarnya dah nak dkt seminggu,okay takpe la,janji ada cuti,seminggu pun jadi la,haha,cuti ni ikut mak pergi kerja je,hari-hari tau,haha,yelah kalau duduk rumah nak buat apa je,bosan tahu,nak keluar *mcm boleh je kan..haha tapi kalau boleh pun,nak pergi mana je,hahaha,cuti dah nak abis ? homework dah siap ke ? haha of corse la belum,eh dah okay tapi ada yg tak siap lagi,huhu,kasut sekolah dah basuh ke ? eh dah okay,awal-awal lagi dah basuh,hoho,Isnin ni mula la ke sekolah balik #rinducikgu-cikgu #rindukawan-kawan

eh 2015 ?


Assalamualaikum w.b.t

haaaa dah 2015 dah bulan 3 nak masuk bulan 4 dah ni nadia,pergh lamanya tak update blog,hehe,sbenarnya aku pun lupa yang aku ada blog,kah kah kah,ish nadia umur baru 17 dah pelupa,haha,kadang-kadang ingat jugak blog aku ni tapi tak tau nak cerita apa,hahaha..