:)

selamat datang adam & hawa

Wednesday, 25 July 2012

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :D

Assalamualaikum....haaa!nak cite sikit lah pasal bulan Ramadhan ni..kita dah masuk bulan ramadhan :D..seronok tak???sekarang dah 5 puasa...sekejap je kan...tahu2 nnty dah 2minggu...tiap2 pagi kena bangun awal untuk sahur...biasalah kan mula2 puasa mesti liat sikit nak bangun..hehehe..sapa lah kan?? :p tiap2 petang nadia n ayah nadia pergi bazar ramadhan..masa first puasa nadia g bazar ramadhan ngan abang nadia yang sulong....best pegi bazar ! :') lepas berbuka kita solat...kalau rajin g la terawih :') ....
Masa first puasa semua adik-beradik nadia balik... time tu memang seronok... :D Sorry tau sebab lambat sikit cerita pasal Ramadhan ni..hehehe... SELAMAT BERPUASA SEMUA :D

Saturday, 7 July 2012

Qahirah Comel !!!

haaaa....makcik2 pakcik2 kakak2 abang2 tengok mulut saya!! cantikkan mulut saya..hahaha... kau ada?? hihihi 

saya nak buat peace tapi tak reti...hehehe, tolong ajarkan boleh?? maklumlah saya masih kecil lagi...

macam anak korea la..hahaha.. cer tengok pipi dia?? tembam kan ? nie lah nama dia Qahirah tembam..hehehe.. :D


assalamualaikum....hey guys!! nie anak buah nadia yang nombor 2.. ni lah sorang perempuan..comel kan?? dia nak kepada abang sulong nadia..hihihi.. muka dia mcm mak dia.. comel :D hehehe...nama dia pendek je iaitu Qahirah.. dia baru setahun lebih.. :D k lah bye2..no idea no cerita :D

Tuesday, 3 July 2012

KAT SEKOLAH !

assalamualaikum... tadi masa math kitaorang kena wat kuiz.. kuiz tu tak leh berbincang.. *dlm hati nadia berkata k xpe nadia akan buat sendiri* rupa-rupanya cikgu suruh duduk lelaki perempuan.. adoyai ! ingatkan pilih sendiri nak duduk ngan sapa..rupa-rupanya cikgu yang tentukan.. hambik ko ! dah la nadia dok ngan sebelah badan dia boleh tahan gak la sebelah plak ketua kelas kecik :D.. sebelah asyik azan je.. sebelah lagi diam je.. hehehe nadia tak bercakap langsung ngan diorang berdua tu.. malu :) hakttuihhhh poyo betul nadia ni.. mane ada main2 je.. hehehehe... k la bye .. hahaha no idea malam2 ni.. :D