:)

selamat datang adam & hawa

Friday, 17 May 2013

Exam Mathematics !!

hye guys ! hoho assalamualaikum :)))

hari ni nadia nak kongsi cerita pasal paper math..hehehe
minggu ni and minggu depan minggu exam...hari ni nadia exam math ! okey,nadia memang suka subject math..tak tahu lah kenapa? haha maybe sebab suka,sebab kira2 kowt..hahaha math paper 2 memang senang..senang lah jugak tapi ada 2 n 3 soalan tak jawab..hahaha "kenapa tak jawab nadia?" kalau nadia bijak nadia jawab...hahaha bukaknye kertas math paper 2..senyum je buat :))) tapi paper 1 aduhhhh..susah sangatttttttt...hahaha yang blakang2 banyak sangat susah..1 soalan ambil masa sampai 15 minit nak kira..masa dah la bgi sejam 15 minit je.."cukup ke? mana cukup " hahaha serious streessssss jawab math paper 2..lol :p ahaha arghhh..biar lah tawakal je lah bape dapat..insyaAllah A lah :) esok mula lah study for subject lain pulak :)

WISH ME LUCK GUYS !

Thursday, 16 May 2013

Happy Teachers Day :)

hey guyss assalamualaikum :)

Hari ni hari apa eh? hari ni hari khamis :) dan hari ni pun HARI GURU...hohoho
setiap sekolah mesti sambut hari guru iaitu sekolah rendah,sekolah menengah n Tadika :)
Hari ni sekolah nadia pun sambut hari guru,nadia hari ni sampai sekolah pukul 6.40a.m..awal kan? memang everyday nadia sampai sekolah mcm tu ! hoho hari ni rasa semangat sangat nak dtng sekolah sebab tak belajar..hik hik >_^ hahaha tak pun sbenarnye..sebenarnye excited nak bagi cikgu-cikgu hadiah :) nadia bagi 12 orang cikgu..semua cikgu yg mengajar nadia di form 3 ini :) serious penat wo..sebab cikgu bukannye diri satu tempat..ada yg kat sini,ada yg kat sana...first skali nadia cari cikgu sejarah iaitu Cikgu Rahmah..dia suka sangat dapat hadiah dari nadia..hehehe *bangga
seriously best sangat hari guru hari ni :) hehehe

HAPPY TEACHERS DAY TO ALL MY TEACHERS :) 
THANKS FOR TEACHING ME !
hope all my teachers be healthy n jangan marah2 selalu..hehehe >_<