:)

selamat datang adam & hawa

Thursday, 16 May 2013

Happy Teachers Day :)

hey guyss assalamualaikum :)

Hari ni hari apa eh? hari ni hari khamis :) dan hari ni pun HARI GURU...hohoho
setiap sekolah mesti sambut hari guru iaitu sekolah rendah,sekolah menengah n Tadika :)
Hari ni sekolah nadia pun sambut hari guru,nadia hari ni sampai sekolah pukul 6.40a.m..awal kan? memang everyday nadia sampai sekolah mcm tu ! hoho hari ni rasa semangat sangat nak dtng sekolah sebab tak belajar..hik hik >_^ hahaha tak pun sbenarnye..sebenarnye excited nak bagi cikgu-cikgu hadiah :) nadia bagi 12 orang cikgu..semua cikgu yg mengajar nadia di form 3 ini :) serious penat wo..sebab cikgu bukannye diri satu tempat..ada yg kat sini,ada yg kat sana...first skali nadia cari cikgu sejarah iaitu Cikgu Rahmah..dia suka sangat dapat hadiah dari nadia..hehehe *bangga
seriously best sangat hari guru hari ni :) hehehe

HAPPY TEACHERS DAY TO ALL MY TEACHERS :) 
THANKS FOR TEACHING ME !
hope all my teachers be healthy n jangan marah2 selalu..hehehe >_<

No comments:

Post a Comment