:)

selamat datang adam & hawa

Friday, 17 May 2013

Exam Mathematics !!

hye guys ! hoho assalamualaikum :)))

hari ni nadia nak kongsi cerita pasal paper math..hehehe
minggu ni and minggu depan minggu exam...hari ni nadia exam math ! okey,nadia memang suka subject math..tak tahu lah kenapa? haha maybe sebab suka,sebab kira2 kowt..hahaha math paper 2 memang senang..senang lah jugak tapi ada 2 n 3 soalan tak jawab..hahaha "kenapa tak jawab nadia?" kalau nadia bijak nadia jawab...hahaha bukaknye kertas math paper 2..senyum je buat :))) tapi paper 1 aduhhhh..susah sangatttttttt...hahaha yang blakang2 banyak sangat susah..1 soalan ambil masa sampai 15 minit nak kira..masa dah la bgi sejam 15 minit je.."cukup ke? mana cukup " hahaha serious streessssss jawab math paper 2..lol :p ahaha arghhh..biar lah tawakal je lah bape dapat..insyaAllah A lah :) esok mula lah study for subject lain pulak :)

WISH ME LUCK GUYS !

No comments:

Post a Comment