:)

selamat datang adam & hawa

Monday, 25 June 2012

Pindah !!!

tudung oren tu nadia... yg blakang tu lah dia...



assalamualaikum....
argh!!! sedihnya dia pindah.... hmm.. mcm tak percaya je! masa syamira bgytau yg dia esok nak pindah,time tu nadia tgh dengar lagu ombak rindu & sudah cukup sudah..dua2 lagu tu dah la sedih..adoyai !!! tapi nadia tak sedih cuma terkejut je... tak percaye nye dia nak pindah..... kenapa dia pindah??? dia nak lari pada aku ke?? xmungkin -.-.. kalau nadia tanya mesti dia tak relply nye mesej.. nak tanya ke xnk ha???hmmm -.- , lepas ni xde dah kawan2 nadia nak panggil nama dia lagi...hmm *sebenarnye nadia memang tak suka orang panggil nadia nama dia,nama nadia kan ada.. :) tapi nadia _________kat dia... :p dia ________ kat nadia :)... nadia pun tak tau la... rasa-rasanye kalau nadia hantar chat kat dia,dia reply x?? selama ni nadia hantar chat kat dia,dia reply mcm ni "!@#$%^^&&**&#@@" sakit hati do ! apa2 soalan yg nadia tanya mesti reply mcm tu... hmmm dia2... ______ nadia minta maaf kay kalau nadia ada wat silap... jangan sedih2 kay... jiwang saya dah keluar... LOL :P... k bye assalamualaikum.. :)

nadia bukan pernah cakap ngan dia pun face to face.... nadia just ____ dia main2 je... hehehe
nadia je tergila2 kat dia... dia tak pon -.-

Tuesday, 5 June 2012

sepupu ku :D

 kakak ku dan cousin

 
nadia,kakak dan cousin


nadia & cousin (mimi)

nie lah cucu pah nadia yang cantik2 tu...muahahaha....bila balik kampung je mesti jumpa diorang semua..bukan ni je cousin nadia ramai lagi...time nie kitaorang g HIMPUNAN BELIA at PUTRAJAYA....nie anak ayah ngah nadia...diorang dok kuala kangsar... ada sapa2 nak kenal ngan diorang comment la nadia punya blog nie...hehehe

Monday, 4 June 2012

Blog Ku Penuh Sarang

hye guys ! assalamualaikum :D
dah lama nadia tak bukak blog nadia..kesian blog nadia...nak dekat sebulan nadia tak bukak...mesti penuh dengan sarang..hari ni nadia nak bersihkan blog nadia ni...huhuhuhu...kesian blog nadia ni..mesti dia marah kat nadia kan...blog2 nadia mintak maaf kay ! :D hahahahaha...... blog nadia yang pinky ni tak cantik sangat pun...huhuhuhu.. argh !!!! no idea lah pulak...k lah bye2 :*