:)

selamat datang adam & hawa

Sunday, 10 November 2013

Story petang !!

Assalamualaikum..
wuuhuuu petang you uollllsss..ahaks >_<
okay,sekarang cuaca di rumah nadia asyik mendung je, pastu hujan..huhu..guruh2 semua..dumdamdumdam..takut jugak dengar bunyi tu kalau sorang-sorang kat rumah..haha..jangan nk gelak sangat,ntah-ntah anda pun takut jugak :p pastu kadang-kadang bunyi angin..pergh bunyi dia menyeramkan..hahaha..apa lagi tutup semua tingkap kasi rapat,tutup koridor..huhu..time tulah pasang radio..huhu bagi tak dengar sangat bunyi-bunyi semua tu..hahaha..kita ni penakut tapi sikit jelah..sikit je okay,tak banyak pun,,huhu sikit je..sikit sangat..haaa..lagi nadia bengang time nadia takutlah..bunyi telephone rumah..kring kring..kring kring..pergh rasa macam nak cabut je wayar tu..ahahaha..sekali angkat abah atau mak..eee just tanya dah makan ke? dah basuh kain ke? haaa tu je..hahaha..tapi takpe alhamdulilah dapat parents yang care..hehehe,kau hado ? hahaha k ah hari pun mcm nak hujan ni..huhu bye bye :D

No comments:

Post a Comment