:)

selamat datang adam & hawa

Sunday, 10 November 2013

Bersama Kawan-Kawan

Assalamualaikum :)


with my friends..hehe..yang tudung hitam and biru gelap tu my #BFF..yang tudung mcm hijau kot.entah la..itu nadia..hahaha Ratu peace !! hahaha im friendly,friendly ke? sikit-sikit lah..hahaha
haaa yang tudung kelabu tu pun kawan jugak..huhu dia kawan rapat yang tudung hitam tu..huhu


wuuu peace yawww!!! pergh pipi gua,dah mcm apa dah..hahaha..tembam itu comel :p :p :p *muntah hijau,muntah hijau..hahaha


with my #Bff..huhu..itu lah kau nadia,peace je kerja ! haha..habis nak buat apa..penumbuk? kelakar pulakkan..hahaha


oh my gosh!!!! nadia ke tu? cam cun je,cam cun je..hahaha *perasan 
eh tapi an ada orng ckp gmbr ni smart tau..ahahaha..alah kita tau gambar ni smart..sebab tu lah kita buat cover photo kat fb..hahaha..


aummmmmchaaaakkkkk !!!! 
kita pemalu..hehehe..jangan lah tangkap gambar kita..huhu..


with my friends :) alaaaa tomey..tomey..huhuhu

sebenarnye nadia suka diorang datang rumah nadia..yelah setengah orang tak suka tapi nadia suka tau !!! huhuhu..seronok bila kawan-kawan datang rumah..huhuhu
so ajaklah kawan-kawan anda datang rumah..wakakaka *nasihat 



3 comments:

  1. hye nadia ! jom tempah header wajah sendiri dengan harga rm10 sahaja !
    http://kepalehotekk.blogspot.com/2013/11/promosi-hebat-header-wajah-sendiri-rm10.html

    ReplyDelete