:)

selamat datang adam & hawa

Tuesday, 12 November 2013

My Ambition !!

Assalamualaikum..
Today i want to share about my ambition..hehehe


wuuuu cam comel je,cam cun je..hehehe
hmm kay,im start now !!!
okay..nadia sukakan budak-budak,tak kesah la anak cina ke,india ke,melayu ke tapi nadia lebih sukakan anak melayu..huhu..daripada nadia sekolah rendah lagi nadia dah sukakan budak-budak..huhu..setengah orang tak sukakan budak-budak..sebab budak-budak ni degil la pastu menangis la..apa laaa..haish apa lah..kalau tak degil or tak menangis itu bukan budak namanye..hmm orang yang sukakan budak je faham,cam Nadia..hahaha..nadia ni sukakan budak-budak sampai cita-cita nadia pun nak bukak satu nursery..huhu..i hope one day nadia akan berjaya dan akan bukak satu nursery..pray for me :) hehe 

setengah orang gelak..eee apa lah nadia ni..orang lain cita-cita semua nak besar-besar..nadia ni cita-cita dia nak bukak nursery..huhu..ramai lah orng ckp camtu tapi nadia buat tak dengar je..huhu..setiap orang lain cita-citanya..so tak payah la nak sibuk pasal cita-cita KITA !! hoho

   

haaaa cer tengok gambar tu..hmm camtulah nadia nak buat satu hari nanti..huhu..lawa kan? hmm :) #InsyaAllah :)

haaa..satu lagi nadia ni tak boleh tengok budak menangis nanti nadia kesian..huhu..so bila nadia kesian,apa lagi nadia pujuklah budak tu sampai dia berhenti menangis..haaa..huhuhu


me with aisyah (my cousin)


okay budak yang lelaki tu nadia tak ingat nama dia..kehkeh..dia main duduk je atas riba nadia..huhu..tapi takpe nadia sukakan budak2..tak kesah :)

oh my gosh..Abi (cousin) kiss me..hahaha 

wuuu cian dia nangis..haha..eeee comel je..hehe nadia tak tahu ni anak siapa..hahaha..main pegang je..huhuhu 

  

kat atas tu tiga-tiga anak buah nadia..huhu..mereka rapat dengan Nadia..huhu
mereka panggil Nadia..hmm hmm maksu..huhu tapi sebutnya acu la..makcu la..haha biasa la..budak kecik..belum betul lagi sebutnya..huhu

okaylah setakat sini jelah nak cerita about my Ambition..hehe..bye bye 
Selamat Membaca !!! :)









No comments:

Post a Comment