:)

selamat datang adam & hawa

Sunday, 10 November 2013

Cuti Bosan -.-

Assalamualaikum..

hmm baru cuti 2 minggu dah bosan sangat sangat sangat..kalau nak keluar pergi jalan-jalan dengan kawan-kawan,hmm malas,hahaha,sebenarnya mak tak kasi..huhu..kalau time hari minggu adalah keluar pergi makan pastu pergi rumah sedara tapi kalau time Isnin-Jumaat duduk rumah jelah..dah la nadia duduk rumah sorang-sorang..pergh bosan gila kot..bangun pagi lepas solat subuh termenung jap hmm dlm kol 8 camtu buatlah solat dhuna (kalau rajin) hehehe..yelah kalau tak buat tidur je kerja..huhu..kalau rajin sikit sapu kat dalam rumah..huhu..bila sapu ada je habuk-habuk..huhu..bila tak sapu tak nampak pulak habuk-habuk tu..huhu..dalam pukul 10 kadang-kadang tidur,kadang-kadang tak..nak online macam bosan..bukan ada apa pun..huhu better lepas ni baca Al-Quran lah..huhu (insyaAllah)..bila tengahari lepas solat zuhur camtu makan,tngok tu makan lagi,petang krng mkn lagi,malam krng makan lagi..pergh boleh gemuk nadia macam ni..dalam masa 2 bulan makan makan makan makan je kerja...hahaha...mak cakap "takpelah,makan jelah,baru sihat"..huhu yelah mak oi yelah..haha..seronoklah sape yang dapat keluar,yelah kita ni nak keluar mak tak kasi,pergh ketat kot peraturang mak..wakaka..lagipun kalau nak keluar kena pakai duit..huhu..memang taklah..tunggu jelah lepas spm,lagi brapa minggu nak bukak sekolah barulah outing dengan jiran yang rapat dan sepupu-sepupu..huhu..tapi lambat lagi kot :( arghhh !!! rasa macam nak jerit je duduk kat rumah ni..hahaha..hmm next week adalah kita geng kat rumah,my Opah datang..hahaha..syok sikit,boleh goccip goccip..huhuhu.."kerja kau nadia goccip jelah"hahaha..alah biasa lah..perempaun,kalau tak goccip bukan perempuan namanya..huhu..bagi nadialah..kalau yang alim tu tak goccip kot..hahaha..lol..k lah bye bye :D 

No comments:

Post a Comment