:)

selamat datang adam & hawa

Tuesday, 15 January 2013

-WhY yOu BlOcK mE???

Assalamualaikum..selamat malam semua :)

Why you block me wahai hamba allah ! kenapa kau block aku ? kenapa?kenapa?kenapa? apa aku buat silap ngan kau kawan...bila aku suruh kawan aku tanya,kau tak jawab ! tolong lah jawab jawapan tu ! kalau kau benci aku sekali pun,kenapa kau _____ aku??? argh....kau nak block aku,aku terima dengan seadanya....apa sebab kau block aku weyyy?? aku boleh tngok wall kau dgn menggunakan fb orang lain..hmmm sedih betul ! nak buat mcm mana lagy..itu je cara yang aku boleh tngok wall kau ! cuba kau bgytau kawan aku ke? kenapa kau block aku,ke ada orang suruh? ke memang kau suka-suka nak block aku wahai kawan...tolong lah jawab kawan ! aku cuma nak kawan dengan  kau je..tolong lah jangan dengar cakap orang tu..mana tahu salah ! hmmm... arghhhh...kecewa betul la mcm ni ! Tapi sorry la kalau aku ada buat silap ngan kau wahai kawan :) 

No comments:

Post a Comment