:)

selamat datang adam & hawa

Wednesday, 30 January 2013

Hari ni nasib ku MALANG !

Assalamualaikum semua..hehehe sementara tunggu cerita Di Hujung Nyawa start,nadia nak cerita sikit pasal hari ni nadia kat skolah..acano ?? hahaha

Hari ni aku sampai skolah pukul 6.55 a.m mcm tu lah...awal kan? hehe first skolah nadia ada tangga perempuan ada tangga lelaki..sebelum nadia naik tangga tu nadia kena baca bismilah banyak2,,nak tahu sebab apa? takut terserempak ngan budak yg tidak berkenaan,nasib baik pagi tadi nadia sampai sama2 dgn Syamira ! Dah sampai kelas kitaorang letak beg pastu duduk kat luar kelas...

Nadia nak angkat nana,dia tgh duduk ! Nadia : ckp cepat r aku nak angkat ni..Nana : angkat la ! Ntah mcm mana nana tak sempat bangun nadia pun terjatuh kat sbelah dia ! hahaha time ni dah la amier,helmi,adib n sapa ntah sorang lagi lalu depan kelas nadia..diorang gelak plak kat kitaorang ! kuang ajar disitu -.- hahaha tapi its okay :) malu gila la time ni.. hanya tuhan je yang tahu mcm mana perasaan nadia n nana time tu !

Time rehat plak..sambil2 nadia,syafina n syazreen tgh makan..lalu plak amier n affiq ! Amier : sape jatuh tadi.. *dgn muka senyum Nadia : entah2,tak tahu..sape ntah yg jatuh.. pastu diorang berdua gelak...haha asyik nak gelak je diorang ni ! tampar japgy..kah kah kah

*Hari ni mood aku memang TERBAIK,happy jeee..nasib malang aku bukan sedih tapi Gembira..

Kbye Setia Di hujung Nyawa dah start :D

No comments:

Post a Comment