:)

selamat datang adam & hawa

Monday, 25 June 2012

Pindah !!!

tudung oren tu nadia... yg blakang tu lah dia...



assalamualaikum....
argh!!! sedihnya dia pindah.... hmm.. mcm tak percaya je! masa syamira bgytau yg dia esok nak pindah,time tu nadia tgh dengar lagu ombak rindu & sudah cukup sudah..dua2 lagu tu dah la sedih..adoyai !!! tapi nadia tak sedih cuma terkejut je... tak percaye nye dia nak pindah..... kenapa dia pindah??? dia nak lari pada aku ke?? xmungkin -.-.. kalau nadia tanya mesti dia tak relply nye mesej.. nak tanya ke xnk ha???hmmm -.- , lepas ni xde dah kawan2 nadia nak panggil nama dia lagi...hmm *sebenarnye nadia memang tak suka orang panggil nadia nama dia,nama nadia kan ada.. :) tapi nadia _________kat dia... :p dia ________ kat nadia :)... nadia pun tak tau la... rasa-rasanye kalau nadia hantar chat kat dia,dia reply x?? selama ni nadia hantar chat kat dia,dia reply mcm ni "!@#$%^^&&**&#@@" sakit hati do ! apa2 soalan yg nadia tanya mesti reply mcm tu... hmmm dia2... ______ nadia minta maaf kay kalau nadia ada wat silap... jangan sedih2 kay... jiwang saya dah keluar... LOL :P... k bye assalamualaikum.. :)

nadia bukan pernah cakap ngan dia pun face to face.... nadia just ____ dia main2 je... hehehe
nadia je tergila2 kat dia... dia tak pon -.-

2 comments:

  1. belajar la dulu rajin2,
    x pyah la nk cntan cintun ni, he3..

    ReplyDelete
  2. hahahaha...main2 je lah..tak bercinta pun..suka2 je :P

    ReplyDelete