:)

selamat datang adam & hawa

Tuesday, 24 January 2012

JaLAN-jalAN!!:)

Minum petang kat Bangsar--)Tutti Frutti--)solat kat--)Mid Valley--)Main Bowling--)beli pewangi bilik--) g makan kat kedai..

Cadang nk minum petang je..minum petang plak tu bukan dekat tapi kat Bangsar Restoran Pelita..Mamak mari!!Nadia makan Roti tisu,abang nadia plak makan nasi r,kakak nadia plak makan Roti Sardin n my mum makan roti telur...lepas dh selesai makan kitaorang g tutti frutti...orang kedai tu ckp'first time ke dik''nadia pun ckp''ha`ah''pastu dia tolong nadia isikan benda tu..malu jugak r..hahaha!!
pastu g solat..solat itu adalah wajib..lepas dh solat bru g mid valley untuk main bowling..argh...main bowling kan kena pakai kasut dia..bapak buruk kasut dia pastu nadia ckp ''buruk gila''..:p..bengang betul la ngan orang tu..ada ke dia ckp''dik tunjuk kasut''dh lah time tu nadia pakai selipar..nk sangat tengok kasut nadia letak selipar nadia tu atas counter..pastu dia ckp''xnakla''geram betul la..tadi nk tengok sangat..lepas dh selesai dpt kasut mula lah mencari bola bowling..lps dh cari main la..kakak nadia no.1,abang no.2,nadia no.3..mula2 kakak nadia mula dulu..dia malu2..pastu abang nadia plak..pastu nadia lagi malu..mula2 malu larh..lepas dh main malu tu dh hilang..hahahaha..main asyik masuk longkak je..nie nk marah nie!!!nak akhir2 permainan nadia buat straight..ambik ko!!!bangga nadia kat situ..hahaha..pas dh habis main bowling kitaorang g cari pewangi bilik plak...cari kat situ cari kat sini xjumpa2..last skali beli kat dlm jusco bru dapat..pas dh beli balik r..ingatkn blik trus..rupa-rupanya makan lagi..argh..pastu balik n tidor..dh lah panjang sangat nie nadia bercerita..k ah papai.

No comments:

Post a Comment