:)

selamat datang adam & hawa

Thursday, 19 March 2015

cuti dah nak habis ?


aku rasa baru semalam je start cuti,hahaha,sbenarnya dah nak dkt seminggu,okay takpe la,janji ada cuti,seminggu pun jadi la,haha,cuti ni ikut mak pergi kerja je,hari-hari tau,haha,yelah kalau duduk rumah nak buat apa je,bosan tahu,nak keluar *mcm boleh je kan..haha tapi kalau boleh pun,nak pergi mana je,hahaha,cuti dah nak abis ? homework dah siap ke ? haha of corse la belum,eh dah okay tapi ada yg tak siap lagi,huhu,kasut sekolah dah basuh ke ? eh dah okay,awal-awal lagi dah basuh,hoho,Isnin ni mula la ke sekolah balik #rinducikgu-cikgu #rindukawan-kawan

No comments:

Post a Comment