:)

selamat datang adam & hawa

Thursday, 15 August 2013

Raya :)

Assalamualaikum kaum adam dan kaum hawa :) hehe
haaa,orang lain semua dah post-post gmbr raya and kita belum lagi post gambar raya and now kita nak post gmbr raya :) hikhik
okay,kita raya pada 8/8/2013..hehehe semua umat islam raya..hakhak
tapi an tahun ni first day raya rasa mcm bukan hari raya pun..mcm tak meriah..hmm tapi apa pun,kita telah menyambut hari raya :)

bermulalah gmbr raya 
|
V

sesi bersalaman untuk meminta maaf dan dapat duit raya..hikhik






gambar setiap family (ada satu family takde)
|
V
Family Ayah Ngah & Mak Ngah


 Family Ayah Uda & Mak Uda

 Family Ayah chik & Cik mimi


 My family

lepas ni gambar-gambar ngan my cousins :)








 kami sporting :) wuhuuu,3 ke atas pakai warna colat,3 ke bawah pakai warna pink :) oh thanks opah ku..love you,muahhhh :*

 oh gosh ni my cousin yg sekepala dengan kita,hikhik,kalau berjalan dgn dia memang best..hehehe

 cucu opah shamsiah yang sporting :)

 alahaiiii comelnya sikecik dua orang ni,ni pun my cousin jugak,ni kita yang suruh diorang buat gaya mcm ni..hehe mereka sangatlah comel :D










No comments:

Post a Comment