:)

selamat datang adam & hawa

Thursday, 6 September 2012

Kawan2 Ku yang Datang Beraya :D

 Assalamualaikum...........................
haaaa....ni lah kawan2 nadia yang datang beraya di rumah nadia...bukan semua yg ada dlm pic. ni ! ada yg xde..yang xde tu,maknenyer tak suka ambil gambar.. sabor je le ! biar nadia sebut kan sape yg takde...antara-antaranye...hahaha (Aimanatul Husna &HaziqImran)..syafina,syamira,syazreen,azizah,syazwan,eykin,atirah,anwar,mus,haziq,husna thanks korang sebab sudi datang ke rumah cik Nadia..hahaha :D
Seronok betul la time ni...lama gila wo dorang dok umah nadia..hehehe coze nadia tak bagy dorang balik..muahahaha #Padanmukakorang :D

4 gadis melayu terakhir..muahahaha
smart tak gambar ni??huhuhu
korang nak tahu tak ni rumah sapo??ni rumah haikal..time kitaorang beraya kat umah dia,dia xde umah..yg ada mak n ayah dia je.. :D cantik gila wo umah dia O.O !

No comments:

Post a Comment